söndag 23 oktober 2011

CC hos Scrapptorget - Bonusutmaning nr 4

När jag postade mitt tredje bidrag till CC´n igår kände jag mig mer än nöjd med att ha skapat hela tre helt olika kort under en arbetsvecka. Tror att det är ett rekord för mig. Men så dök bonusutmaning nr 4 upp på bloggen igår och visst vill jag haka på på den också. Utmaningen går ut på att lifta något från ett tidigare inlägg på scrapptorget.

Är sedan tidigare en stor fan av Jånnas stil så jag surfade runt lite bland hennes inlägg och fastnade för denna layouten:




Hela Jånnas inlägg hittar ni HÄR.

Jag har valt att skapa ett kort med samma upplägg med mönsterpapper och wellpapp kring motivet på kortet som Jånna har kring fotot på sin layout. Och så här blev resultatet:




Den söta glödlampan kommer från Meljen´s Design och kinderna och hjärtat har fått ett lager glossy accent på sig, även om det inte syns särskilt väl på bilderna.

Nu är jag helt säkert på att detta är mitt sista bidrag till CC´n. Vill passa på att tacka alla er på Scrapptorget för en fantastisk rolig och inspirerande vecka!


lördag 22 oktober 2011

CC hos Scraptorget - Tävling 9 Grattiskort med band

Tävling nr 9 i Scrapptorgets CC går ut på att skapa ett grattiskort med minst fem olika band/spetsar.
Jag har gått och funderat på denna utmaning under veckan och provat lite olika alternativ. Kände direkt att jag ville göra något för att få lite volym på banden och fastnade till slut för rosetter.

Jag har knutit små rosetter av 5 olika sorters band i bruna och turkosa toner. Textstämpeln, som jag för övrigt är helt kär i, kommer från Vilda stamps och är en vinst från just Scrapptorget.


fredag 21 oktober 2011

CC hos Scrapptorget - Bonusutmaning nr 1

Här kommer mitt andra bidrag till Scrapptorgets CC. Under veckan har ett antal bonusutmaningar publicerats och jag fastnade för denna, där man ska skapa något inspirerat av Cyber Cropens logga som ser ut så här:


Jag har skapat ett kort där jag i första hand har inspirerats av ballongerna. Även siffran två har fått hänga med på mitt kort, eftersom jag kommer att ge det till en liten tjej som fyller två inom kort.


torsdag 20 oktober 2011

CC hos Scrapptorget - Tävling 3

Här kommer mitt första bidrag till Scrapptorgets CC som pågår under denna vecka. Där finns massor med roliga utmaningar så kika gärna in du också. Detta har jag gjort till tävling nummer 3 - Kortutmaning "färgpalett med bling".

Fastnade för färgpaletten direkt när jag skummade igenom all utmaningar, missade delen om bling som i vanliga fall inte riktigt är min grej. När jag väl läste lite noggrannare var det för sent att dra sig ur, så detta blev en riktig utmaning för mig. Visst har jag en del stickles men får liksom aldrig till det, men här har jag prytt alla detaljer på snögubbarna och god jul texten med blåglittrande stickles. Alla kanter är infärgade med glittrande silverfärg. Det syns lite dåligt på bilderna men under snögubbarna och snöflingorna har jag stämplat snöflingor med silverdyna. De utstansade snöflingorna är stansade i glittrande pärlemorpapper och prydda med rhinestones. Ett antal halvpärlor har jag också placerat ut över kortet.



lördag 15 oktober 2011

Alter - Halloween

Månadstävlingen hos Scrapptorget går ut på att altra något i färgerna grönt, lila, svart och orange. En utmaning som passade denna lilla burken som jag hade liggande perfekt. Det blev en liten Halloweenburk som jag klätt med papper från BoBunny.
Den söta ugglan på locket har jag själv pärlat med Hama minipearls. Pyttesmå rörpärlor som gör att motiven blir perfekta i storlek till scrapbooking.




söndag 2 oktober 2011

Graduation card

My childrens cousin graduated from school and I made him this quick card. The image from Bugaboo fits perfectly and I coloured it with water-color pencils. I love this kind of card where you get to use the little left-over pieces of paper that fill your drawers. I'm entering this card in the drawing over at Catch the bug. The theme of the week is anything goes.