torsdag 28 oktober 2010

Scrapptorget firar 1 år!


Scrapptorget firar ett år med en utmaning där du ska skapa något "tårtigt".
Mer information om utmaningen hittar du här.

Mitt bidrag är ett grattiskort med denna söta tårta som är en gratis digi-stämpel som jag hittat på nätet. (Kommer dock inte ihåg var jag hittade den.) Layouten på kortet är inspirerad av ett grattiskort som jag själv fick av en vän när jag fyllde år i somras. Rosorna på tårtan har fått ett lager glossy accent och det mönstrade papperet har jag prytt med halvpärlor i vit och ljusblå nyans. Bokstäverna är glittriga cardstock stickers från Sassafras. Nu håller jag tummarna för att turen är på min sida i utlottningen.




Vill även passa på att tacka er tjejer på Scrapptorget för ert inspirerande arbete. Är en trogen följare och hittar allt något kul hos er.




fredag 22 oktober 2010

Vinn biljetter!

Hos Tessan har du nu chansen att vinna biljetter till Nordiska Stämpel och Scrapmässan. Kika in och ta chansen att vinna du också.






















onsdag 20 oktober 2010

Blogcandy hos Yoli



Dessa söta stämplar har du nu chans att vinna hos Yoli Design. Håller tummarna för att lotten faller på mig, men ta chansen du också och delta i utlottningen.

tisdag 19 oktober 2010

Tackkort

Förra helgen spenderade jag och maken på Smögens havsbad. Detta var möjligt tack vare att mina föräldrar reste 55 mil till oss för att passa våra barn. Självklart har jag gjort ett Tackkort till dom, som går iväg med posten idag. Kortet är rätt så stort för att få plats med ett fotografi på barnen inuti. Tyvärr är det tråkigt fotoväder idag och färgen och glittret i papperna kommer ej till sin rätt, men..men. Den fina pärlrankan har jag köpt på do-redo.

onsdag 6 oktober 2010

Grattiskort till 5-åring

Sonen var på kalas i lördags och så här blev kortet som följde med presenten. Jag har haft detta papper liggandes länge, men nu kom det äntligen till nytta. Har klippt ut kopior av figurerna och fäst ovanpå papperet med distanskuddar för att få lite djup i kortet. 5:an och bokstäverna (chick-a-dee) är från quickutz.